Международно текстилно изложение „VASTRA 2017”

По информация от посолството на България в Делхи, на 21-24 септември 2017 г. в гр. Джайпур, Индия, ще се проведе Шестото издание на голямото международно текстилно изложение „VASTRA 2017”.

Организатори на проявата са Федерацията на индийските търговско-промишлени палати “FICCI” и държавната корпорация за индустриално развитие и инвестиции на щата Раджастан – RIICO.

Очаква се в изложението да участват над 300 изложители, водещите индийски търговски корпорации в тази сфера, както и над 300 чуждестранни компании – търгуващи с текстилни изделия и облекла.

Профилът на изложителите във „VASTRA 2017” е производители и износители на текстилни изделия и облекла, прежди, кожени дрехи, както и компании – производители на машини и технологии за тази индустрия.

Същевременно, организаторите предоставят възможност за спонсорирано от индийската страна участие в изложението на компании (включително от България) – вносители/търгуващи с текстилни изделия и облекла, като на одобрените бизнесмени ще се плати двупосочен самолетен билет София-Джайпур (икономична класа), както и настаняване за 3 нощувки в хотел в Джайпур.

В разговор с организаторите, от страна на СТИВ-Делхи е уточнено следното:

‒      Компаниите-купувачи, които желаят да кандидатстват за спонсорирано от    индийската страна участие в „VASTRA 2017”, следва да се регистрират на интернет страницата на изложението (http://vastratex.com/) във възможно най-кратък срок, като попълнят формуляра за чуждестранни компании-купувачи (Buyer – Buyer Registration – International Buyer). Чуждестранните компании ще бъдат одобрявани за финансирано участие в изложението от организационен комитет, който ще разглежда изпратените формуляри – VASTRA Buyer Screening Committee;

‒      Компаниите, кандидатстващи за финансиране, следва задължително да имат собствена интернет страница и е желателно да имат годишен оборот от над 2 млн.щ.д. за последната година, като изключение ще се прави за по-малки компании, които искат да навлязат тепърва на индийския пазар. Ще се отпуска финансиране от индийска страна само за един представител на компания, който следва да говори английски език;

‒      От организаторите ще бъдат организирани за всяка участваща чуждестранна фирма-купувач минимум по 20 двустранни бизнес срещи (B2B) в рамките на четирите дни на изложението.

 

Информация за изложението.

Брошура.

CONTACTS:

Balkan - Indian business association
1000 Sofia
14 Graf Ignatiev Str.
tel.: +359 889 636 555
fax: +359 38 58 03 03
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MEMBERSHIP

DOCUMENTS:

- Registration card

- Information card